ZaharulOradea

PROFI ajunge la o rețea de 338 de magazine

PROFI a inaugurat trei noi magazine la Timişoara, Râmnicu Vâlcea şi într-o localitate nouă pe harta reţelei, 1 Decembrie, judeţul Ilfov.

PROFI RmValcea Calea lui TraianCel de-al 20-lea magazin PROFI din Timişoara funcţionează în format City pe str. Pomiculturii nr. 23, în clădirea cunoscută ca restaurantul Select. Are o suprafaţă totală de 373 mp şi o sală de vânzări de 228 mp. Judeţul Timiş prezintă cea mai mare concentrare de magazine PROFI, 30, aflate în 10 localităţi: Buziaş, Deta, Făget, Gătaia, Jimbolia, Lovrin, Lugoj, Recâş, Sânnicolau Mare şi Timişoara.

Magazinul deschis în format Standard în localitatea 1 Decembrie, Jud. Ilfov, este amplasată pe Str. Prunilor 2C, în cadrul complexului comercial Piaţa Alba Iulia. Are o suprafaţă totală de 550 mp şi cu o sală de vânzări de 400 mp.

La Râmnicu Vâlcea, proaspăt inauguratul magazin PROFI se găseşte pe Calea lui Traian 156-158, în Complexul Nord, şi funcţionează în format Standard, cu o suprafaţă totală de 530 mp din care sala de vânzări măsoară 390 mp.

Cu 338 de magazine în 161 de localităţi din toate judeţele ţării şi municipiul Bucureşti, şi cu aproape 8.000 de angajaţi, PROFI este reţeaua cu cea mai mare acoperire geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI ajunge la o rețea de 338 de magazine
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: