PROFI anunță schimbări în clasamentul competiției „PROFI te premiază”

A treia numărătoare a voturilor din campania “PROFI te premiază” vine cu schimbări importante în clasamentul școlilor participante din toată țara.

În clasamentul școlilor de până acum s-a produs o rocada. Școala “Nicolae Bălcescu”, din Ploiești a trecut pe primul loc, cu 1.056.630 puncte, în timp ce Școala nr. 176, din București, cu 1006.512 puncte, și-a păstrat locul secund, iar fostul lider, Școala “Angela Gheorghiu”, din Adjud, a trecut pe poziția a treia, cu 947.152 de puncte.

“Lupta pentru supremație a intrat în linie dreapta în septembrie și cu adevărat interesant pentru concurenți este ce se petrece la nivelul fiecărui magazin, deoarece acolo se decide cine va câștiga premiile puse în joc”, a declarat Pawel  Musial, Director General PROFI Rom Food. “Unele școli au strâns puține puncte în august, dar după primul clasament au început să-și coordoneze eforturile. Cea mai interesantă schimbare pe care o observăm este ca elevii din mai multe orașe și-au făcut apariția în magazinele noastre pentru a-i convinge pe indeciși să voteze în favoarea școlilor lor.” 

Rezultatele  sunt afisate la http://www.profitepremiaza.ro/editia_2012/clasament_intermediar.html.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,064 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI anunță schimbări în clasamentul competiției „PROFI te premiază”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: