PROFI continua proiectul „PROFI te premiaza”

Odata cu luna aprilie, incepe inscrierea scolilor in noua formula a campaniei de responsabilitate sociala “PROFI te premiaza” desfasurata de magazinele PROFI in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale. Prin aceasta campanie, peste 3600 de calculatoare au fost daruite catorva sute de institutii de invatamant din intreaga tara in 2011 si 2012 si alte noi echipamente se vor adauga in 2013.

Ca si in anii trecuti, competitia care deja a adus unitatilor de invatamant preuniversitar echipamente IT in valoare de peste un milion de euro este deschisa tuturor scolilor din tara.

De aceasta data, unitatile care doresc sa participe trebuie sa se inregistreze la adresa http://www.profitepremiaza.ro/editia_2013.php pentru a evita situatiile din anii trecuti cand unele scoli au pierdut puncte importante deoarece fie si-au schimbat numele, fie cei care le-au votat nu au stiut sa le nominalizeze corect. Inscrierile se pot face pana la data de 15 iulie.

“In ciuda unui an financiar mai dificil, magazinele PROFI au decis sa mearga mai departe cu proiectul de sustinere a invatamantului din Romania,”a declarat Pawel Musial, Director general PROFI Rom Food. “Mentinem investitia la nivelul de anul trecut dar, de aceasta data, includem in competitie toate scolile din tara, de la clasa I-a pana la clasa a XII-a si totodata sporim numarul magazinelor care acorda premii.”

“Ministerul nostru incurajeaza parteneriatele in urma carora scolile au de castigat si, in acest context, invitam cat mai multe firme, organizatii si institutii sa se implice in cresterea competitivitatii invatamantului de la noi,”a declarat Remus Pricopie, Ministrul Educatiei Nationale.

In acest an, precizia votului se imbunatateste considerabil datorita unui nou sistem de displayuri electronice amplasate in fiecare magazin, unde fiecare doritor isi va putea sustine exact scoala preferata.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *