PROFI demareaza un parteneriat cu Wini Imobili, iar in paralel deschide primul magazin din reteaua PITA achizitionata in acest an

PROFI incheie saptamana cu patru noi magazine in Ramnicu Sarat, Huedin, Cluj si Botosani, incepand un parteneriat pe termen lung cu o importanta companie imobiliara si inaugurand primul dintre magazinele PITA achizitionate in acest an. Astfel, reteaua creste la 197 de unitati.

pict 003Magazinul PROFI din Ramnicu Sarat, judetul Buzau, si-a deschis portile ieri, 28 noiembrie 2013,  in format standard, in cadrul centrului comercial Victoria. El are o suprafata totala de 500 mp si o sala de vanzari de 320 mp.

“Acesta este inceputul unei cooperari de durata cu un mare detinator de centre comerciale, avand in vedere ca luam in calcul posibilitatea deschiderii de magazine si in proprietatile Wini Imobili din alte localitati,” a declarat Gaetan Pacton, Directorul de expansiune PROFI Rom Food.

Tot ieri a mai fost inaugurat un magazin standard PROFI, la Huedin, judetul Cluj, pe Strada Morii nr.1, cu o suprafata totala de 783 mp si o sala de vanzari de 460 mp.

Un nou magazin PROFI in format City a fost inaugurat astazi la Cluj, pe strada Dunarii nr.22. El are o suprafata totala de 355 mp si o sala de vanzari de 220 mp.

Primul din seria celor 5 magazine PITA achizitionate in acest an de PROFI la Botosani, si-a primit astazi, 29 noiembrie 2013, clientii pe strada Grivitei nr.7. El se prezinta in format City, cu o suprafata totala de 308 mp si o sala de vanzari de 205 mp.

Magazinul din Botosani a fost redeschis sub numele de PITA, nume pe care il va pastra pana in momentul cand PROFI isi reorganizeaza gama de produse astfel incat sa se plieze cat mai bine pe cererea locala si va gasi furnizorii potriviti pentru acest oras din nordul tarii, cel mai probabil in primul trimestru al anului viitor.

Prin cele 197 de magazine ale sale, aproape 5.000 de angajati si o gama de 5.500 de produse, 80% dintre cele alimentare fiind de provenienta romaneasca, PROFI este cea de a doua mare retea de retail din tara.

 

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *