ZaharulOradea

PROFI deschide 4 magazine La Mahmudia, Negrești, Lupeni și Brăila

Reţeaua PROFI s-a extins azi prin inaugurarea de magazine la Mahmudia, Negreşti şi Lupeni, iar de mâine va fi prezenţa şi la Săcălaz. Tot astăzi şi-a făcut apariţia un nou PROFI şi la Brăila. 335 de magazine numără reţeaua naţională PROFI.

PROFI MahmudiaMagazinul din Mahmudia, Jud. Tulcea, funcţionează în format Loco pe Str.Tulcea la nr. 80. Are o suprafaţă totală 353,5 mp, cu o sală de vânzări de 203 mp.

Tot Loco este şi unitatea din Negreşti, Jud. Vaslui, care se află amplasată pe Str. Mihail Kogălniceanu nr. 23 şi acoperă o suprafaţă totală de 392 mp, din care sala de vânzări măsoară 196 mp.

Magazinul din Săcălaz 296/A, Jud. Timiş, care se va deschide mâine, va funcţiona şi el tot în format Loco, cu o suprafaţă totală de 275 mp, din care sala de vânzări va măsură 212 mp.

Inaugurat tot astăzi, cel de al patrulea magazin din Brăila se află pe Calea Călăraşilor nr. 305. El este operat în format City, cu o suprafaţă totală de 526 mp, respectiv o sala de vânzări de 314mp.

La Lupeni, Jud. Hunedoara, magazinul PROFI se află pe Bd. Păcii nr.1 şi funcţionează în format Standard, având o suprafaţă totală de 515 mp şi o sala de vânzări de 388 mp.

Cu aproape 8.000 de angajaţi şi un total de 355 de magazine care funcţionează în 168 de localităţi din toate judeţele ţării şi municipiul Bucureşti, PROFI este reţeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI deschide 4 magazine La Mahmudia, Negrești, Lupeni și Brăila
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] PROFI deschide 4 magazine La Mahmudia, Negrești, Lupeni și Brăila […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: