PROFI deschide alte 3 magazine, iar rețeaua sa ajunge la 272 de unități

Ieri, 5 decembrie, s-a inaugurat un magazin PROFI în Bacău, iar alaltăier, 4 decembrie, şi-au deschis porţile alte două magazine, în Tulcea şi Bucureşti, reţeaua ajungând să numere în acest moment 272 de unităţi.

PROFI Bacau MilcovMagazinul din Bacău se află la parterul unei clădiri rezidenţiale de pe str. Milcov nr. 134, are o suprafaţă totoală de 487,78 mp din care sala de vânzări măsoară 365 mp şi se prezintă în format standard. Acesta este al patrulea PROFI din oraşul Bacău şi al optulea din judeţul cu acelaşi nume.

Proaspăt inaugurată unitate din Tulcea este a doua din localitate şi se află la parterul unui centru comercial de pe Str. Mică. Ea se prezintă în format standard şi are o suprafaţă totală de 801 mp, din care sala de vânzări acoperă 442 mp.

Cel mai recent magazin din Bucureşti este al 28-lea din localitate, un City amplasat la parterul unei clădiri comerciale. Are o suprafaţă totală de 395 mp şi o sală de vânzări de 290 mp.

Prin deschiderile acestei săptămâni, PROFI îşi consolidează poziţia de cel de al doilea mare retailer din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI deschide alte 3 magazine, iar rețeaua sa ajunge la 272 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: