PROFI deschide alte 4 magazine și ajunge la 379 de unități

PROFI a deschis la finalul săptămânii trecute alte patru noi magazine la Slatina, Brăila şi Constanţa, ajungând la un număr total de 379 de unităţi la nivel naţional.

PROFIMagazinul din Slatina, judeţul Olt, s-a deschis pe Str.Serg.Mj.Dorobanţu Constantin nr. 9, în cartierul Progresul, funcţionează în format City şi are o suprafaţă totală de 350 mp din care sala de vânzări ocupă 210 mp.

La Brăila noul PROFI se află pe Aleea Cutezătorilor nr.5, în Complexul Hipodrom. Acesta funcţionează în format Standard, cu o suprafaţă totală de 533 mp, sala de vânzări măsurând 395 mp.

PROFI – Încă două magazine PROFI şi în judeţul Constanţa

Primul dintre ele, un magazin în format City, se află chiar în capitală judeţului, pe Prelungirea Caraiman, nr.4 A, şi are 297mp, cu sala de vânzări de 216 mp.

Mărţişoare magice de la Flanco

Cel de al doilea nou magazin constănţean este amplasat în localitatea Băneasa pe str. Trandafirilor nr. 102, şi s-a deschis în format Loco, având o suprafaţă totală de 432 mp şi o sala de vânzări de 237 mp.

Astfel, reţeaua a ajuns să cuprindă în prezent 379 magazine în 179 de localităţi din toate cele 41 de judeţe şi municipiul Bucureşti, menţinându-şi ritmul alert de extindere şi întărindu-şi poziţia deja recunoscută: lanţul de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *