ZaharulOradea

PROFI deschide alte două magazine, la Târgoviște și Florești

PROFI a inaugurat astăzi, 21 august, două magazine la Târgovişte şi Floreşti, reţeaua sa ajungând să numere de 242 de unităţi în întreagă ţară.

Profi City TargovisteNoul magazin din Târgovişte este în format City, se află situat pe stradă Constantin Brâncoveanu nr.64, se se întinde pe o suprafaţă toatală de 383 mp şi deţine o sala devânzări de 210 mp.

Acesta este primul PROFI City din localitatea în care mai funcţionează două unităţi PROFI standard. În judeţul Dâmboviţa sunt în total 5 unităţi PROFIîn acest moment. Prin această nouă inaugurare, PROFI ajunge să numere la nivel naţional 32 de magazine în format CITY.

PROFI Cluj SomesuluiTot astăzi, a fost inaugurat cel de-al doilea magazin PROFI din Floreşti, construit în conceptul stand alone. El va funcţiona în format standard, la fel că şi cel deja existent în localitate, şi se află situat pe stradă Someşului, având o suprafaţă totală de 565 mp şi un spaţiu de vânzări de 410 mp.

După Bucureşti, unde sunt 26 de magazine PROFI, Clujul este judeţul cu cele mai multe unităţi (24), dintre care 16 sunt în format standard iar celelalte, în format City, ceea ce face că şi din perspective acestui format Clujul să se prezinte pe poziţia secundă în cadrul reţelei.

Cu 242 de magazine prezente în 118 localităţi din 40 de judeţe şi peste 5500 de angajaţi, PROFI este cel de-al doilea mare retailer modern din România.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI deschide alte două magazine, la Târgoviște și Florești
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] PROFI deschide alte două magazine, la Târgoviște și Florești […]

    Răspunde
  2. doresc angajare urgent ,cv -absolvent al fac stiinte economice ,in prezent sunt la master ,ultimul an.
    doresc ,sa ma contactati -URGENT- -0731503473.va multumesc

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: