PROFI deschide astăzi două magazine, la Turnu Măgurele și Urlați

PROFI a inaugurat 10 magazine în cursul lunii octombrie și astăzi, 7 noiembrie 2013, deschide alte două, la Turnu Măgurele si Urlați, extinzându-se într-un ritm alert care îi va permite să ajungă la cel puțin 200 de magazine până la sfârșitul anului.

PROFI Urlati“Piața o cere si noi facem tot posibilul pentru a aduce în cât mai multe locuri formele moderne de comerț în care calitatea produselor este garantată iar prețurile sunt bune si foarte bune,” a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI Rom Food. “Magazinele noastre nu doar că transformă experiența cumpăratului într-o plăcere dar, în plus, prin faptul că își plătesc la zi toate taxele și impozitele, ele contribuie cu resurse importante la asigurarea pensiilor, asistentei medicale și a tuturor celorlalte facilități oferite de stat din banii de impozite.”

Magazinul din Turnu Măgurele, județul Teleorman, se află amplasat în Str. Mihai Bravu nr. 30 și are o suprafață totală de 860 mp și o sală de vânzări de 560 mp în format PROFI standard.

Tot standard este și magazinul din Urlați, judeșul Prahova, aflat pe Str. 1 Mai nr. 68, cu o suprafață totală de 590 mp și o sală de vânzări de 318 mp.

PROFI este cel de al doilea mare lanț de retail din România, cu un total de 189 de magazine aflate in 99 de localități, asigurând locuri de muncă la peste 4500 de angajați și desfăcând o gamă de mai mult de 5000 de produse de calitate, aproximativ 80% din cele alimentare provenind din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro vor avea discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,030 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI deschide astăzi două magazine, la Turnu Măgurele și Urlați
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: