PROFI deschide două magazine, unul în Constanța și un altul în Arad

PROFI a inaugurat astăzi un magazin în Constanţa şi un altul în Arad, sporindu-şi prezenţa la 253 de unităţi.

“În fiecare dintre noile magazine facem investiţii de ordinul câtorva sute de mii de euro indiferent de starea în care găsim în faza iniţială spaţiul în care acesta va funcţiona, fiind hotărâţi să nu facem niciun fel de rabat la înaltele standard de calitate şi comfort pe care le oferă reţeaua PROFI”, a declarant Pawel Musial, directorul general al PROFI Rom Food.

PROFI Constanta Egretei 1Magazinul constănţean funcţionează în format standard, fiind amplasat la parterul unei clădiri comerciale de pe Aleea Egretei nr. 16. Al nouălea magazin PROFI din acest municipiu are o suprafaţă totală de 590 mp şi o sala de vânzări de 400 mp.

Tot la parterul unei clădiri comerciale dar de dată asta în format City funcţionează de astăzi şi cel de al cincilea magazin PROFI din Arad, pe stradă Iuliu Maniu nr. 1-3. Această are o suprafaţă totală de 326,72 mp din care sala de vânzări ocupă 230 mp.

Prezenţa în 40 de judeţe, PROFI este în acest moment reţeaua de magazine de proximitate cu cea mai mare extindere geografică, iar prin numărul de unităţi operaţionale se situează pe un confortabil loc doi în retailul modern din România.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,072 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI deschide două magazine, unul în Constanța și un altul în Arad
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandari
%d blogeri au apreciat: