PROFI deschide magazine la Oradea si Zarnesti si ajunge la o retea de 214 unitati

Astazi, 28 martie 2014, s-a deschis primul PROFI City din Oradea dupa ce ieri s-a inaugurat primul PROFI din Zarnesti, ajungandu-se astfel la o retea de 214 unitati.

PROFI Zarnesti-1Zarnesti este cea de a 110-a localitate de pe harta PROFI. Magazinul de aici este situat pe strada Mitropolit Ion Metianu nr. 4, se intinde pe o suprafata totala de 470 mp si detine o sala de vanzari de 310 mp. Prin acest nou magazin in format standard, in judetul Brasov ajung sa functioneze in total 10 unitati PROFI, din care doua in format City.

De acum, locuitorii din Zarnesti se vor putea bucura de cele aproximativ 5.500 de produse care alcatuiesc sortimentatia PROFI, precum si de preturile mici si de promotii extrem de avantajoase.

La randul ei, unitatea in format City din Oradea are o suprafata de vanzare de 220 mp, o suprafata totala de 311 mp si este situata pe strada Erofte Grigore nr. 7. Acesta este al treilea magazin PROFI din Oradea si al sasele din judetul Bihor.

Prin numarul mare de magazine si cei peste 5.000 de angajati ai sai, PROFI ocupa in prezent pozitia a doua in topul retailerilor din comertul modern romanesc.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Un comentariu la „PROFI deschide magazine la Oradea si Zarnesti si ajunge la o retea de 214 unitati”

  1. Pingback: The latest news from romanian food retail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *