PROFI deschide magazine la Pitești, Rădăuți și Medgidia, rețeaua ajungând la 347 de unități

Retailerul PROFI a deschis azi, 15 octombrie 2015, 3 magazine: al nouălea magazin PROFI din Piteşti, al doilea din Rădăuţi şi primul din Medgidia, reţeaua extinzându-se la 347 de unităţi în toate judeţele ţării.

PROFI Pitesti Calea DragasaniMagazinul din Piteşti, Jud. Argeş, este amplasat pe Calea Drăgăşani la Nr.5 şi funcţionează în format City cu o suprafaţă totală de 332,6 mp, din care sala de vânzări măsoară 225 mp.

Unitatea din Rădăuţi, Jud. Suceava, este operată tot în format City şi se află pe Str. Bogdan Vodă nr.68, la parterul unei bloc de locuinţe. Are o suprafaţă totală de 370 mp, iar sala de vânzări măsoară 248 mp.

La Medgidia, Jud. Constanţa, PROFI şi-a făcut intrarea prin amplasarea unui magazin în format standard pe Str. Poporului nr. 60A. Unitatea are 489 mp din care sala de vânzări acoperă 337 mp.

PROFI Rom Food este reţeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România, cu aproape 8.000 de angajaţi şi planuri de a ajunge la 500 de magazine în 2016 şi de a continua să se extindă şi în anii următori. PROFI deţine magazine în format standard şi City în oraşe şi a creat Loco, un format special pentru zonele rurale, adaptându-şi oferta cerinţelor consumatorilor şi avansând cu succes în zone care până acum nu erau vizate de retailul modern.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *