PROFI deschide magazine la Suceava și Craiova

PROFI, reţeaua naţională de supermarketuri, numără începând de ieri, 19 februarie, 375 de unităţi, odată cu inaugurarea a încă două magazine, la Suceava şi Craiova.

PROFI SUceavaMagazinul deschis la Suceava este al cincilea din localitate, funcţionează în format City şi este situat pe Str. Muncii nr. 6. Suprafaţa sa totală este de 494 mp, iar sala de vânzări ocupă 234 mp.

Unitatea PROFI deschisă tot ieri la Craiova, Jud. Dolj, funcţionează în format Standard şi se află pe Str. Castanilor nr.15 B, având o suprafaţă totală de 512 mp din care sala de vânzări ocupă 307 mp.

Mall-ul reducerilor la Flanco (19 – 24 februarie)

PROFI – reţeaua de retail cu cea mai mare acoperire naţională

Prin cei peste 9.500 de angajaţi şi prezenţa în 178 de localităţi din toate judeţele şi municipiul Bucureşti, PROFI este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România ce operează 3 formate de supermarketuri: Standard, City şi LOCO, formatul de magazin dedicat zonelor rurale.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *