PROFI deschide magazine la Târgu Bujor și Vânju Mare și ajunge la o rețea de 331 de unități

La finalul săptămânii trecute, s-au inaugurat două magazine PROFI la Târgu Bujor şi Vanju Mare, după ce în ultimele două săptămâni alte cinci au fost deschise la Timişoara, Bârlad, Tulcea, Sebiş şi Năsăud.

PROFI Tg BujorMagazinul din Târgu Bujor, Jud. Galaţi, se află la parterul unei foste clădiri Romtelecom, pe Str. Grigore Hagiu nr 3. El funcţionează în format Standard, cu o suprafaţă totală de 486 mp din care sala de vânzări măsoară 350 mp.

PROFI din Vanju Mare, Jud. Mehedinţi, se află tot la parterul unei foste clădiri Romtelecom şi funcţionează în recent inauguratul format Loco. Are o suprafaţă totală de 362,7 mp şi o sala de vânzări de 216 mp.

Prin cele 331 magazine la nivel naţional din cele 158 de localităţi din toate judeţele ţării şi municipiul Bucureşti, PROFI reprezintă în momentul de faţă reţeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI deschide magazine la Târgu Bujor și Vânju Mare și ajunge la o rețea de 331 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: