ZaharulOradea

PROFI deschide patru noi magazine

Această săptămână aduce patru noi magazine în lanțul de retail PROFI, la Moreni, București, Alba Iulia și Buhuși, care își extinde astfel acoperirea națională la un total de 128 de localități.

PROFI Alba Iulia Toporasilor

Unitatea din Moreni, jud. Dâmbovița, este un magazin în format standard situat la parterul unei construcții de pe Str. Pantea Ion nr. 12. Are o suprafață totală de 800 m.p din care sala de vânzări ocupă 450 m.p.

Magazinul deschis la București se află pe Sos. Pantelimon nr.291, bl 9, sector 2, la parterul unui bloc de locuințe. El funcționează în format City, are o suprafață totală de 383,41 m.p. și o sală de vânzări de 245 m.p.

Tot în format city se prezintă și magazinul deschis la Alba Iulia, județul Alba, la parterul unei clădiri comerciale de pe Str. Toporașilor nr.22. Suprafața lui totală este de 300 m.p. din care sala de vânzări ocupă 200 m.p.

La Buhuși, Jud. Bacău, magazinul are formatul standard și se află pe Str. Republicii nr.1 la parterul unei clădiri comerciale. Suprafața sa totală este de 586.38 m.p. iar sala de vânzări măsoară 390 m.p.

Prin inaugurarea acestor patru magazine s-au creat aproape 100 de noi locuri de muncă și a sporit ponderea comerțului fiscalizat din țară.

Prin cele 269 de magazine ale sale și peste 6000 de angajați, PROFI este în momentul de față al doilea mare retailer modern din Romania, iar dezvoltarea sa continuă în ritm accelerat.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI deschide patru noi magazine

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: