Next_Capitall

PROFI deschide primele două magazine din acest an, iar rețeaua sa ajunge la un total de 277 unități

PROFI a inaugurat astăzi, 22 ianuarie, primele două magazine din 2015, la Matca si Sibiu, plănuind să deschidă până la sfârșitul anului cel puțin tot 71 de unități, câte a deschis în 2014.

PROFI Matca 1

Magazinul din comuna Matca, județul Galați, se află la parterul unei clădiri comerciale situate pe Strada Principala la nr. 697. El funcționează în format Mini, are o suprafață totală de 365 m.p. din care sala de vânzări ocupă 225 m.p. și este cel de al cincilea magazin PROFI din acest județ.

Mini este un format test care, în functțe de condițiile reale în care funcționează magazinul respectiv, urmează să devină City sau Loco. Loco este un format mic, imaginat pentru zone rurale, care vinde o gamă de produse oarecum diferită față de cea din magazinele City sau Standard, gama adaptată mai bine condițiilor din astfel de zone.

Cel de al nouălea magazin PROFI din Sibiu s-a deschis în format Standard pe strada Dorului nr.20, tot la un parter de clădire comercială. Are o suprafață totală de 520 m.p. iar sala de vânzări măsoara 375 m.p.

Cu un total de 277 de magazine în 40 de județe și 131 de localități, PROFI este astăzi cel de al doilea mare retailer modern din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI deschide primele două magazine din acest an, iar rețeaua sa ajunge la un total de 277 unități

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: