PROFI deschide primul magazin PROFI City din Brașov

La o săptămână după ce a deschis cel de al cincilea magazin standard din municipiul Brașov, PROFI inaugurează mâine, 3 octombrie, prima sa unitate in format City din această localitate. Astfel, rețeaua ajunge să numere opt magazine in județul Brașov si 179 în întreaga tară.

20131002-202029.jpgPROFI City din Brașov este situat pe Calea București nr. 90 si ocupă o suprafață totală de 371 mp, având o sală de vânzări de 230 mp. Astfel, numărul total al unităților PROFI City crește la nouă, dintre care șase în municipiul Cluj, două in capitală si una in Brașov.

Spre deosebire de formatul standard, conceptul City are suprafața mai mică și vinde o sortimentație relativ mai restransă, menținând însă aceleași prețuri care sunt printre cele mai bune de pe piața; la fel ca în orice alt magazin PROFI, și in City clienții se bucură de campanii promoționale si de acces gratuit la internet prin conexiuni Wi-Fi.

Cu un total de peste 4.500 de angajați, pe lângă magazinele in format standard si City, rețeaua mai operează si formatul PROFI Mall. Prin cele 179 de magazine ale sale, aflate în 95 de localități din 36 de județe, PROFI se situează pe cea de-a doua poziție in retailul modern din România si are ca obiectiv să se apropie cât mai mult de cifra de 200 de magazine până la finalul acestui an.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI deschide primul magazin PROFI City din Brașov
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: