PROFI donează pentru sănătatea copiilor

Astăzi, 4 decembrie, programele a trei organizații neguvernamentale importante au primit un plus de adrenalină datorită celor 1.150.000 de lei donați de PROFI pentru a-și amplifica bătălia pentru sănătatea copiilor.

Daruieste Viata m

Iubim oamenii, iubim copiii în mod special și vrem ca prin tot ce facem să îi ajutăm să le fie mai bine. Suntem onorați să susținem financiar programele de sanătate ale acestor trei organizații pe care cei care ne calcă pragul le-au desemnat câștigatoare. Vom continua Campania și în anul viitor, așa că invităm organizațiile care doresc să își înscrie proiectele în concurs să o facă din timp, pentru a nu rata ocazia,” a declarat Daniel Cîrstea, Directorul operațional al magazinelor PROFI.

Marele premiat al campaniei Împreună cu tine, PROFI salvează destine! este programul Dăruiește viața copiilor bolnavi de cancer, desfășurat de Asociația Dăruieste Viață, care astăzi a primit un milion de lei.

Această donație este motorul care va spori considerabil șansele de supraviețuire ale copiilor ce suferă de leucemie. Banii vor fi investiți în camere sterile și în modernizarea unor secții de oncologie care să ajungă să funcționeze la standardele zilei de astăzi, cu rezultatele zilei de astăzi,” a declarat Carmen Uscatu, președintele asociației.

Este o mare bucurie să câștigăm premiul doi al campaniei și să ne continuăm astfel proiectele”, a declarat Oana Șerban, managerul de comunicare al Fundației World Vision. “Copiii mai mici de 5 ani din România prezintă cel mai mare risc de deces din Europa, iar 80% dintre decese provin din zonele rurale.  Malnutriția, cauzată în cele mai multe cazuri de sărăcie și de lipsa de educație a părinților, are efecte devastatoare pe termen mediu și lung asupra sănătății copilului. Prin proiectul Copii sănătoși pentru un viitor mai bun, pe care îl va desfășura într-o serie de comunități din județul Vaslui, World Vision Romania va furniza familiilor un minim sprijin economic pentru gospodării (animale/păsări, furaje, ustensile și altele), astfel încât ele să-și poată obține hrana necesară. De asemenea, vom educa membrii familiilor să-și gestioneze cât mai eficient resursele limitate. În plus, vom pregăti medicii și asistentele din comunități ca să poată informa corect mamele asupra nutriției și sănatății copiilor.

În ceea ce ne privește, noi vom susține în continuare secțiile de cardio chirurgie și cardiologie de la spitalul Marie Curie. Acești 50.000 de lei ne vor permite să organizăm două misiuni medicale, ceea ce poate însemna 15-20 de copii salvați”, a afirmat la rândul său Alexandru Popa, Președintele Asociatiei Inima Copiilor, beneficiara celui de al treilea premiu.

Campania Împreună cu tine, PROFI salvează destine! s-a desfășurat în perioada 1 iulie – 30 noiembrie în toate magazinele PROFI deschise până la data de 31 octombrie 2014, iar câștigătorii au fost desemnați de sute de mii de cumpărători care au însumat 2,5 milioane de bonuri de casă.

La campanie au mai participat și Asociația Împreună Pas cu Pas cu proiectul O Școală pentru fiecare; Fundația Mereu Aproape, cu proiectul Infernul copiilor uitați; Organizația Salvați Copii, cu proiectul Fiecare Copil Contează.

Împreună cu tine, PROFI salvează destine! vine în continuarea campaniei PROFI te premiază în urma căreia sute de mii de elevi se bucură deja de cele 5381 de calculatoare performante, software educațional, 226 de videoproiectoare și accesorii IT pe care PROFI le-a donat în anii 2011, 2012 și 2013 câtorva sute de școli pentru a da o șansă în plus elevilor de azi pe piața globalizată a muncii de mâine.

Prin rețeaua sa care numără în acest moment 269 de magazine și peste 6500 de angajați în toată țara, PROFI este cel de al doilea mare retailer din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *