Profi inaugurează 3 magazine și ajunge la o rețea de 335 de unități

Retailerul Profi inaugurează 3 magazine în Iaşi, Marginea (judetul suceava) şi Petroşani și ajunge la o rețea de 335 de unități la nivel naţional.

Situat în cadrul complexului comercial Stejar, pe Str. Stejar, la nr.13, magazinul din Iași funcționează în format City și are o suprafață totală de 310 mp din care sala de vânzări ocupă 230 mp.

PROFI Petrosani 1 DecembrieLa Marginea, jud. Suceava, PROFI și-a deschis porțile pe Str. Principala nr. 3064, pe locul fostului Supermarket Econom. Magazinul funcționează în format Standard și ocupă în total de 761 mp, din care sala de vânzări măsoară 513 mp.

Noul PROFI din Petroșani, Jud. Hunedoara, cel de al doilea din această localitate, s-a deschis în format City pe locul unui fost magazin Plus, pe Str. 1 Decembrie 1918, la nr.90. Suprafața sa totală este de 465 mp, din care sala de vânzări ocupă 240 mp.

În județul Maramureș, la Cavnic, a fost inaugurat un magazin PROFI Loco pe Str. 22 Decembrie nr. 12. Suprafața sa totală este de 442 mp, iar sala de vânzări măsoară 314 mp.

Prin cele 335 de magazine care funcționează în 160 de localități din toata țara, PROFI este lanțul de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *