PROFI inaugurează alte 4 magazine, rețeaua națională ajungând la 320 de unități

PROFI a inaugurat patru noi magazine la Baia de Aramă, Timişoara, Arad şi Sângeorz Băi, reţeaua naţională ajungând să numere 320 de unităţi, retailerul fiind prezent în 152 de localităţi.

PROFI Arad PadisPrezent în toate judeţele ţării, lanţul de retail modern PROFI este unul din marii angajatori ai ţării, apropiindu-se cu paşi repezi de cifra de 8.000 de angajaţi şi cu planuri de a ajunge la 500 de magazine la sfârşitul anului viitor.

Magazinul din Baia de Aramă, jud. Mehedinţi, o nouă localitate pe harta PROFI, este situat pe str. Tudor Vladimirescu nr.24, la parterul unei clădiri comerciale şi funcţionează în format Standard, având o suprafaţă totală de 425,48 mp, din care sala de vânzări acoperă 290 mp.

Unitatea din Timişoara este amplasată pe str. Ovidiu Bâlea nr. 2, piaţă Mehala şi funcţionează tot în format Standard, cu o suprafaţă totală de 560 mp, din care sala de vânzări măsoară 410 mp.

În Arad, noul magazin funcţionează în format City, pe str. Lucian Blaga nr.2, la parterul unei clădiri, având o suprafaţă totală de 500 mp şi o sală de vânzări de 304 mp.

O altă nouă localitate în reţeaua PROFI este Sângeorz Băi, judeţul Bistriţa-Năsăud. Magazinul de aici este tot un Standard, cu suprafaţă totală de 700 mp şi sala de vânzări de 410 mp.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI inaugurează alte 4 magazine, rețeaua națională ajungând la 320 de unități

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: