PROFI inaugurează prima groapă de artă 3D din Brașov

Luni, 4 iunie, s-a deschis în Braşov prima groapă de artă 3D, surprinzând în mod plăcut atât trecătorii care întâlnesc această nouă atracţie turistică, cât şi municipalitatea, care nu trebuie să cheltuiască pentru a o astupa.

Creată în 2011 pentru magazinele PROFI de către maestrul 3D Manfred Stader, din Germania, aceasta este groapa pe care o vezi dar în care, şi dacă vrei, tot nu poţi să cazi. În ciuda adâncimii apreciabile pe care ai impresia că o are, ea este perfect … plată !

“Punem la dispoziţia braşovenilor această pictură 3D pentru a face oraşul lor şi mai atrăgător pentru vizitatori”, a declarat Pawel Musial, directorul general al magazinelor PROFI. “După succesul repurtat de această lucrare în Bucureşti, am hotărât să oferim şi locuitorilor altor mari oraşe româneşti posibilitatea de a se bucura de mirajul ei”, a mai adăugat acesta.

Pictura lui Stader, prima lucrare de acest gen instalată în aer liber în România, este amplasată în faţa magazinului PROFI din Str. Saturn nr.1, în cartierul Gemenii.

Manfred Stader este unul dintre reprezentanţii de vârf ai curentului 3D Street Art. Primele sale lucrari pe pavaj datează de la începutul anilor ’80, pe când studia la faimoasa Städel Artschool din Frankfurt. El a devenit recunoscut pe plan internaţional după ce a obţinut titlul de Master Madonnaro la competiţia internaţională de pictură stradală de la Grazie di Curtatone, Italia. Cea mai populară formă a lucrărilor sale de street painting sunt proiectele interactive, în cadrul cărora admiratorii se fotografiază sau se filmează  relaţionând cu imaginile de pe pavaj.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,103 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI inaugurează prima groapă de artă 3D din Brașov
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: