Profi inaugurează trei noi magazine

Astăzi, 12.12.2012,  se inaugureaza al doilea magazin PROFI din Tg.Jiu, la o saptamana dupa deschiderea primului PROFI din Abrud si cu o zi inainte ca cea de a treia unitate PROFI din Tg.Mures sa-si primeasca primii cumparatori.

„Prin deschiderea acestor magazine, PROFI a creat peste 70 de noi locuri de munca in localitatile respective, numarul total al angajatilor nostri depasind acum 4000”, a declarat Pawel Musial, Directorul general al lantului de retail PROFI.

La Tg. Jiu, magazinul se afla intr-o zona foarte populata, pe bulevardul A.I. Cuza nr. 23, in apropierea unui cunoscut centru comercial, Piata 9 Mai (Piata Mica). Cu o suprafata totala de 439,6mp si o sala de vanzari de  288.6mp, el este cel mai mic dintre cele trei.

Magazinul din Abrud este amplasat intr-o zona de blocuri, pe Bulevardul Republicii, la parterul blocului R3-R4, si are o suprafata totala de 453 mp, cu o sala de vanzari de 325,63 mp. Gama sa larga de produse aduce un plus de varietate pentru locuitorii acestei localitati miniere din Tara Motilor, cunoscuta inca de pe vremea romanilor pentru zacamintele sale aurifere.

Cel mai nou PROFI din Tg.Mures se deschide pe Bd. 22 Decembrie nr.35, intr-o zona selecta din apropierea intrarii dinspre Reghin. Are o suprafata totala de 905 mp, o sala de vanzari de 600 mp si este dotat cu o zona de grill si patiserie care completeaza gama de aproximativ 5500 de produse puse acolo in vanzare.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *