PROFI încheie anul cu 149 de magazine și un al doilea depozit central

Astăzi, 19 decembrie 2012, PROFI inaugurează două noi magazine în Galaţi şi Piteşti urmate, mâine, de ultima deschidere a anului, cea mai nouă unitate din Piteşti. Totodata, PROFI dezvoltă un al doilea depozit central, la Logcenter Ploieşti.

„Avem încredere în viitorul Romăniei şi considerăm că formatul magazinelor noastre este cât se poate de adecvat pentru piaţa actuală, precum şi pentru cea din viitorul previzibil”, a declarat Pawel Musial, Director general PROFI Rom Food. „De aceea, nu doar că am inaugurat 45 de noi magazine în acest an, dar am şi semnat contractul pentru deschiderea unui al doilea depozit central propriu, în apropiere de Ploieşti.”

Prin darea în folosinţă a noului centru logistic, PROFI va scurta distanţele dintre depozit şi magazine. Astfel, cele din partea de vestul şi nordul ţării vor fi aprovizionate în continuare de depozitul din Cluj, în timp ce magazinele din vest şi sud îşi vor primi mărfurile de la depozitul Logcenter din Ploieşti, la care deja au început angajările de personal.

Prin această nouă investiţie, timpii şi costurile de livrare se vor scurta, ceea ce va permite magazinelor PROFI să ofere în continuare produse de calitate la preţuri foarte bune.

Magazinul din Piteşti inaugurat astăzi este situat pe Bd.1 Decembrie 1918, nr. 12, are o suprafaţă totală de 482 mp şi o sală de vânzări de 380 mp. Cel care se va inaugura mâine se afla pe Calea Craiovei, la nr. 109, în locul fostului restaurant „Negoiu”, având o suprafaţă totală de 662 mp şi o sală de vânzări de 355 mp.

Noul magazin din Galaţi se află în cadrul complexului comercial Ancora, pe str. Roşiori, cu o suprafaţă totală de 487 mp şi o sală de vânzări de 326 mp.

Aşadar, după cele 45 de magazine deschise în acest an, Profi încheie anul cu un total de 149 de magazine.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *