PROFI încheie anul cu 275 magazine și promovări importante

Lanțul de retail PROFI încheie anul 2014 cu 275 de magazine și sărbătorește creșterea prin numeroase promovări administrative.

Daniel Cirstea and Pawel Musial

Daniel Cîrstea, actualul director operațional, devine de la 1 ianuarie director general, în locul lui Pawel Musial, a cărui conducere energică și inspirată a făcut ca lanțul să înregistreze una dintre cele mai agresive creșteri din retailul românesc, de la 67 de magazine în 2009, la actualele 275, devenind astfel al doilea mare retailer din România.

Când, în 2010, fondul de investiții Enterprise Investors a preluat în proporție de 100% magazinele PROFI, Pawel Musial era membru al consiliului de supraveghere și, datorită vastei sale experiențe acumulate în retail în Polonia, Rusia și Ucraina, s-a decis implicarea sa directă în conducerea PROFI pentru a grăbi creșterea rețelei și formarea unei echipe manageriale puternice.

Consider că PROFI este un magazin al românilor și că echipa managerială românească este astăzi suficient de puternică pentru a prelua integral și cu succes conducerea magazinelor,” a declarat Pawel Musial. El va continua să joace un rol activ în conducerea rețelei, din poziția de membru al consiliului de supraveghere PROFI.

Pawel Musial este unul dintre cei mai capabili manageri de retail din Europa si suntem bucurosi că face parte din echipa noastră. Așa cum se prezintă acum, magazinele PROFI au un foarte mare potențial de a crește în continuare și suntem convinși că Daniel Cîrstea are capacitatea de a fructifica acest potențial. Intenția noastra nu este să vindem acum lanțul care poate crește cu ușurință la mult  peste 500 de unități, ci să îl dezvoltăm în continuare.”, a declarat Cristian Nacu, Partener Enterprise Investors. “

Datorita politicii sale flexibile de dezvoltare a rețelei, avansarea în PROFI se face foarte rapid. Poziția de director operațional, ocupată în prezent de Daniel Cîrstea, va fi preluată de Zoltan Sylveszter, actualmente directorul departametului Loss Prevention. În continuare, locul lui Zoltan Sylveszter este acum luat de Florin Șchiopu, până în prezent director regional, iar avansările continuă și în alte departamente.

La mijlocul acestei săptămâni au fost inaugurate ultimele trei magazine PROFI din anul 2014, la Topoloveni, Plopeni și Timișoara.

Magazinul din Topoloveni, județul Argeș, se află pe str. Parcului 14, în format standard, cu o suprafață totală de 665 mp, din care sala de vânzări măsoară 430 mp. Magazinul din Plopeni, județul Prahova, este amplasat pe str. Republicii 19A și funcționează în format standard, având o suprafață totală de 959 mp, cu o sală vânzări de 658 mp.

Ultimul magazin PROFI inaugurat în 2014 se află la Timișoara, jud Timiș, pe Bd. Cetății nr. 79. El funcționează în format City, având o suprafață totală 320 mp și o sală de vânzări de 215 mp.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *