PROFI încheie luna iulie cu patru noi deschideri. 324 de magazine numără rețeaua PROFI

PROFI încheie luna iulie cu patru noi deschideri, pătrunzând totodată în două noi localităţi: Anina (judetul Caraş-Severin) şi Aghiresu Fabrici (Judetul Cluj), iar reţeaua sa naţională ajunge la 324 de magazine.

PROFI Focsani Republicii

Magazinul din Anina, Jud. Caraş-Severin, este amplasat pe Str.Sf. Varvara nr.51 şi funcţionează în formatul experimental Mini. Are o suprafaţă totală de 480 mp, iar sala de vânzări măsoară 322 mp.

Şi cel din Aghireşu-Fabrici, Jud. Cluj, Str Principala nr. 345, se prezintă tot în format Mini, cu o suprafaţă totală de 427mp şi o sala de vânzări de 246 mp. Profi ajunge astfel să fie prezent în acest judeţ cu 27 magazine, în 10 localităţi.

Noaă unitate PROFI din Focşani, Jud. Vrancea, se află pe str. Republicii nr. 82, peste drum de Complexul comercial Milcov. Ea funcţionează în format Standard, cu o suprafaţă totală de 850 mp şi o sala de vânzări de 410 mp. Este al 3-lea magazin PROFI din localitate şi al 7-lea din judeţ.

La parterul complexului Super Copou, pe Bdul Carol nr. 48, şi-a deschis porţile cel de al 9-lea magazin PROFI din Iaşi şi al 11-lea din judeţ. El funcţionează în format Standard şi are o suprafaţă totală de 508 mp, sala de vânzări măsurând 327 mp.

Cu 324 de magazine în 154 de localităţi, PROFI este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România, prezentă în toate judeţele ţării.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI încheie luna iulie cu patru noi deschideri. 324 de magazine numără rețeaua PROFI
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: