PROFI încheie luna septembrie cu alte 3 inaugurări de magazine

PROFI încheie luna septembrie cu trei inaugurări de magazine City la Constanţa, Braşov şi Bacău, reţeaua natională crescând la 344 de unităţi.

PROFI Brasov Ion CreangaUnitatea din Constanţa se află pe str. Badea Cârţan la nr. 14 şi funcţionează cu o suprafaţă totală de 520 mp, din care sala de vânzări acoperă 335 mp. Acum în această localitate functionează 10 magazine PROFI şi numărul lor se ridică la 12 în judeţul Constanţa.

La Braşov, magazinul se află la parterul unui bloc de locuinţe de pe Str. Ion Creangă nr.13 şi are o suprafaţă totală de 402,92 mp, sala de vânzări măsurând 285 mp. Este al optulea PROFI din localitate şi al 12-lea din judeţul Braşov.

Noul City din Bacău este amplasat în locul fostului restaurant Dallas, pe Str. Bicaz nr. 21. Suprafaţă să totală este de 416,67 mp, iar sala de vânzări este de 293 mp. Astfel, în localitate sunt prezente şase magazine iar la nivelul judeţului numărul lor se ridică la 11.

Prin cei aproape 8.000 de angajaţi şi numărul de magazine aflate în toate judeţele ţării şi municipiul Bucureşti, PROFI este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *