PROFI nu a mărit și nu va mări prețurile în această perioada, în contextul apropiatei scăderi a TVA

Magazinele PROFI resping ferm orice zvon privitor la manipularea preţurilor în contextul apropiatei scăderi a TVA.

PROFI Mizil“PROFI nu a mărit şi nu va mări preţurile în această perioadă, ele sunt aproape neschimbate din luna martie, exceptând perioadele de promoţii, iar în momentul implementării noului nivel de TVA, magazinele PROFI vor transmite direct la raft diferenţele de preţ rezultate din respectiva reducere,” a declarat Călin Costinaş, vicepreşedinte PROFI Rom Food. “Respingem ferm orice zvon conform căruia magazinele noastre ar fi mărit preţurile pentru a-şi menţine profitul odată cu anunţată scădere a TVA.”

După cum se ştie, promoţiile acţionează pe o perioada limitată de timp când cumpărătorilor li se oferă anumite beneficii suplimentare. În acest context, este total neprofesionist ca cineva să compare preţul normal al unui produs cu preţul aceluiaşi produs aflat în promoţie. O astfel de manipulare a informaţiei nu foloseşte pieţei, nu foloseşte cumpărătorilor.

Prin întreagă lor activitate, magazinele PROFI construiesc un climat de încredere şi stabilitate nu doar în comerţ, ci şi în întreagă societate românească, contribuind la extinderea comerţului fiscalizat şi, în consecinţă, la asigurarea de locuri de muncă, fonduri pentru asistenţă socială şi aşa mai departe.

Prin cei peste 7.400 de angajaţi care lucrează în 292 de magazine în 138 de localităţi din 40 de judeţe, PROFI este lanţul de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,093 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI nu a mărit și nu va mări prețurile în această perioada, în contextul apropiatei scăderi a TVA
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] PROFI nu a mărit și nu va mări prețurile în această perioada, în contextul apropiatei scăder… […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: