PROFI pregateste o noua premiera pentru retailul romanesc. 226 unitati PROFI in intreaga tara.

PROFI va deschide maine, 29 mai 2014, inca doua magazine la Bucuresti si la Iasi, ajungand la 226 unitati in intreaga tara. PROFI pregateste peste scurt timp o noua premiera pentru retail-ul din Romania si Sud-Estul Europei.

Libertatii 4Inaugurarea magazinului din Bucuresti se va face in cadrul unui eveniment organizat impreuna cu Primaria Sectorului 4 ce marcheaza reamenajarea Pietei Covasna, eveniment la care este de asteptat sa participle si dl. Cristian Popescu-Piedone, edilul sectorului 4.

Aceasta a 26-a unitate PROFI din Capitala se afla situata pe strada Covasna nr 3bis, in complexul Piata Covasna, se intinde pe o suparfata totala de 667 mp, are o sala de vanzari de 435 mp si va functiona in formatul standard.

Tot maine, la Iasi, PROFI deschide inca un magazin standard, in Piata Voievozilor nr 8-9, bl.X6 bis, cu o suprafata totala de 449 mp si spatiu de vanzare de 300 mp. Acesta reprezinta cel de-al cincilea PROFI din Iasi si cel de-al 7-lea din judet.

PROFI pregateste peste scurt timp o noua premiera pentru retail-ul din Romania si Sud-Estul Europei, dupa ce in luna decembrie a anului trecut a deschis la Bucuresti primul magazin din gheata din lume. Aceasta noua surpriza va fi prezentata in inima Transilvaniei.

Activand in 115 localitati din 40 de judete, cu peste 5.000 de angajati si operand cu magazine in format standard si City, PROFI este cel de-al doilea mare retailer din comertul modern romanesc.

retail-FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *