PROFI Rom Food lanseaza Campania Profi te premiaza!

Pe data de 1 august 2011, PROFI Rom Food lanseaza Campania “Profi te premiaza!” in urma careia, 100 de scoli vor fi dotate cu retele ce constau din notebookuri si servere performante cu ajutorul carora elevii vor deprinde din tainele tehnologiei informatiei, in timp ce alte 100 de scoli vor primi videoproiectoare care sa faca orele de curs mai atragatoare.

In baza unui mecanism simplu, indiferent de valoarea ei, fiecare cumparatura din magazinele PROFI aduce cu sine un numar de puncte pe care participantii sunt invitati sa le ofere scolilor lor preferate, cel mai adesea din apropierea magazinului in care isi fac cumparaturile. Pentru fiecare magazin PROFI va exista o scoala care acumuleaza cel mai mare numar de puncte si se va califica pe locul intai, si o alta, care va ocupa locul doi.

Fiecare din cele 100 de scoli clasate pe locul intai vor fi dotate cu o retea ce consta dintr-un server si 15 notebookuri, iar cele 100 de scoli clasate pe pozitia secunda vor fi dotate cu un videoproiector fiecare.

„Ne implicam pe termen lung in sustinerea financiara a educatiei din Romania, iar acum dam startul unei competitii prin care dumneavoastra, parintii, rudele si prietenii elevilor veti fi cei care decid numele celor 200 de scoli ce vor fi premiate,” a declarat Pawel Musial, Director General PROFI Rom Food. „Cheia succesului dumneavoastra in aceasta campanie se va gasi in pasiunea si consecventa de care veti da dovada in sustinerea scolii preferate”.

Cumparatorii PROFI nu vor scoate nici un leu din buzunar, acest program in valoare de aproximativ jumatate de million de euro, desfasurat in parteneriat cu Ministerului Educatiei, Cercetarii,Tineretului si Sportului, fiind sustinut financiar in intregime de lantul de magazine PROFI si de partenerii sai Gold – Pepsi Cola, Procter&Gamble, Silver – Caroli, COCA COLA Hellenic, CRISTIM, TYMBARK, ENIGMA TRADING, EUREX ALIMENTARE, UNILEVER, si Bronze – FRIESLAND, BOCHEMIE, RISO SCOTTI, SIDE, INA PLAST

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *