PROFI RomFood lansează campania de responsabilitate socială „PROFI te premiază!”

Compania PROFI RomFood a semnat un acord de colaborare cu Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului (MECTS) în vederea lansării campaniei de responsabilitate socială „PROFI te premiază!”, ediția 2012. Prin intermediul acestei campanii, sute de școli din România vor fi dotate  cu noi echipamente informatice și videoproiectoare ce le vor permite să-și pregătească mai bine elevii.

“Magazinele PROFI și-au propus să contribuie concret la modernizarea școlilor, astfel ca le dotăm cu echipamente IT care să le facă și mai competitive pe plan european și global. Anul trecut am investit peste jumatate de milion de euro ca sa oferim laboratoare informatice complete pentru 101 scoli și videoproiectoare pentru alte 100; în 2012, am suplimentat bugetul, crescând la 252 numarul școlilor care vor fi dotate de către noi cu astfel de echipamente.”, a declarat Pawel Musial, Director General PROFI Rom Food.

Campania “PROFI te premiază!” susține elevii claselor V-VIII și se va desfășura în toată țara în perioada august-noiembrie când, prin intermediul a 126 de magazine PROFI, participanții vor putea vota numele școlilor câștigătoare.

Prin noul parteneriat, PROFI și MECTS asigură pe o scară mai mare un nivel de baza de cunostinte IT pentru absolvenții din învățământul preuniversitar, contribuie la  ridicarea nivelului de competență în utilizarea tehnologiei informaționale și creează abilități care le permit elevilor de azi să devină parte a „Societății informaționale” de mâine.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *