Profi va deschide patru noi magazine până la începutul lunii noiembrie

Astăzi, 26 octombrie 2012, PROFI inaugurează un nou magazin în Arad urmat, mâine, de primul său magazin din Tulcea, iar miercurea viitoare, de două noi premiere: prima sa unitate din Ludus și cea de a șaptea unitate din Sibiu. Astfel, PROFI Rom Food încheie luna octombrie cu un total de 138 de magazine aflate în 84 de localități.

 „În acest ritm, vom depăși considerabil ținta celor 30 de magazine pe care ne propusesem inițial să le inauguram în acest an”, a declarat Directorul general PROFI Rom Food, Pawel Musial.

Cel  de al treilea magazin PROFI din Arad este amplasat în Piața Arenei, nr. 7, în Centrul comercial Bou Rosu, în  locul unui fost magazin alimentar. Are o suprafață totală de 454 mp și  o sală de vânzări de 320 mp.

Magazinul PROFI din Tulcea se deschide pe Strada Unirii, nr, 2, cu o suprafață totală de 900 m.p. și o sală de vânzări de 517 m.p., la parterul unui bloc de locuințe.

Magazinul din Ludus se afla pe strada 1 Decembrie 1918, nr.30, principala arteră de circulație din localitate, și are o suprafață totală de 461 m.p. și o sala de vanzări de 333 m.p.

Magazinul din Sibiu se va afla pe Str. Ștefan cel Mare, nr.47, în cartierul Trei Stejari, ocupând o suprafață de 500 m.p. și dispunând de o sală de vânzări de 342 m.p.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Profi va deschide patru noi magazine până la începutul lunii noiembrie
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: