PROFI va inaugura pe 11 iunie primul magazin modular din Sud-Estul Europei

Profi modular

Pe 28 mai 2014, PROFI emitea un comunicat oficial in care preciza ca “PROFI pregateste peste scurt timp o noua premiera pentru retail-ul din Romania si Sud-Estul Europei, dupa ce in luna decembrie a anului trecut a deschis la Bucuresti primul magazin din gheata din lume. Aceasta noua surpriza va fi prezentata in inima Transilvaniei.”

Iata ca azi,3 iunie 2014, o parte din surpriza a fost dezvaluita, PROFI Rom Food anuntand inaugurarea unui concept revolutionar: primul magazin modular care poate fi extins sau restrans, dupa nevoi, ce se va deschide pe data de 11 iunie 2014, ora 14.00, la Sighisoara.

Conform declaratiilor oficialilor de la PROFI, conceptul magazinului modular este o premiera nu numai pentru Romania, ci si pentru partea de Sud-Est a Europei.

La eveniment vor fi prezenti reprezentanti ai presei centrale si din Brasov.

PROFI deschidea primul magazin din Sighisoara acum aproape 1 an de zile, pe Str. Hermann Oberth nr.16, magazinul avand o suprafaţă totală de 456 mp şi o sala de vanzari de 306 mp.

Am lansat Magazinul Online www.retail-fmcg.ro/magazin-online

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Un comentariu la „PROFI va inaugura pe 11 iunie primul magazin modular din Sud-Estul Europei”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 2 - 6 iunie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *