PROFI vrea sa ajungă la 500 de magazine la finalul anului viitor

PROFI a deschis ieri, 17 decembrie 2015, la Oradea, magazinul cu numărul 367 al reţelei naţionale, probabil ultimul magazin inaugurat de retailer în acest an. 93 de unităţi inaugurate, în total, de PROFI în acest an.

PROFI ORADEA Pasteur

Noul magazin PROFI din Oradea este cel de-al nouălea din Oradea şi reprezintă totodată al 93-lea magazin inaugurat în 2015, confirmând ritmul de dezvoltare extrem de alert al reţelei.

Amplasat pe Str. Louis Pasteur nr. 165, magazinul funcţionează în format standard, cu o suprafaţă totală de 550 mp din care sala de vânzări acoperă 415 mp.

Au apărut deja primele semne că Moşul are gânduri mari anul acesta

„Ne-am propus ca la finalul anului viitor reţeaua noastră sa ajungă la 500 de magazine”, a declarat Daniel Cîrstea, directorul general al PROFI Rom Food

Anul 2015 a însemnat pentru PROFI şi lansarea noului format de magazin LOCO, magazinul destinat zonelor rurale. PROFI încheie anul cu 22 de magazine în format LOCO.

Cu peste 9.000 de angajaţi şi 367 de magazine prezente în 176 localităţi, PROFI încheie anul 2015 ca reţeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,035 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » PROFI vrea sa ajungă la 500 de magazine la finalul anului viitor
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] PROFI vrea sa ajungă la 500 de magazine la finalul anului viitor […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: