Promenada Mall Focșani a investit în amenajarea unei zone de petrecere a timpului liber

Proprietarii Promenada Mall Focșani și Colours Cinema au investit peste 700.000 Euro pentru amenajarea unei zone de petrecere a timpului liber care include un cinematograf, food court și un spațiu de joacă pentru copii.

Foto Promenada Mall

Cineplexul COLOURS are două săli de proiecţie de film, dintre care una este destinată proiecţiilor de filme 3D, prima sală de acest timp din oraș. Sălile de cinema sunt echipate cu sisteme de proiecţie digitale, Dolby Digital Surround. Zona de petrecere a timpului liber mai cuprinde un food court cu patru restaurante, un loc de joacă pentru copii şi o sală de jocuri electronice.

“Inaugurăm al treilea cinematograf din rețeaua COLOURS, de data aceasta la Focșani și ne dorim să colorăm frumos timpul liber al focșanenilor cu cele mai noi filme romanești și străine, difuzate la cele mai noi standare internaționale. Anul viitor avem în plan să deschidem încă șase cinematografe în alte șase orașe din țară cu peste 50.000 de locuitori,povestește Adrian Cojocaru de la Cinema Colours.

Ne bucurăm că am finalizat implementarea acestei investiții importante pentru centrul comercial din Focsani. Locuitorii orașului vor avea astfel o nouă zonă de petrecere a timpului liber de foarte bună calitate, cu un cinematograf dotat la standarde internaționale, restaurante și un nou loc de joacă pentru copii. Investiția va crește traficul centrului comercial și va consolida poziția acestuia pe piața comercială din Focșani,” spune Ionuț Dogaru, Country Manager Resolute Lar România (Compania de Asset Management a Centrului Comercial)

Centrul Comercial Promenada Focşani a fost inaugurat în septembrie 2008, fiind cel mai mare centru comercial din Focşani, cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 mp. și 1.250 de locuri de parcare. Mall-ul, închiriat în proporţie de 94%, aduce împreună o mare varietate de branduri precum Carrefour, Bricostore, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra, B&B. Promenada Mall Focşani este administrat de Resolute Lar România, cel mai important specialist independent în managementul activelor imobiliare deţinute de instituţii financiare. Resolute Lar activează în România de peste 6 ani, având în curs de dezvoltare şi administrare o gamă largă de proprietăţi şi are o vastă experienţă atât în gestionarea de proiecte imobiliare cât şi a garanţiilor imobiliare ataşate creditelor, în România şi pe plan internaţional.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,091 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Promenada Mall Focșani a investit în amenajarea unei zone de petrecere a timpului liber

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: