Promoții speciale pentru aniversarea Carrefour

În perioada 14.06-11.07.2012, clienţii Carrefour care doresc să achiziţioneze  produse electronice/electrocasnice în valoare minimă de 500 de lei, pot beneficia pe loc de promoţia  „11 rate fără dobândă”, chiar după momentul semnării contractului de card Carrefour MasterCard, direct în magazin. Posesorii existenţi de card au în plus avantajul că pot utiliza această facilitate pe card la plata cumpărăturilor la POS-urile de la Casa Info, indiferent de valoarea acestora.

Pe lângă promoţiile speciale tip rate fără dobândă, posesorii cardurilor Carrefour se bucură permanent de avantaje la utilizarea cardului în reţeaua retailerului, cum ar fi: 3% bani înapoi pe card, cadou dulce aniversar, 4/8 rate fixe, asigurări opţionale de viaţă şi asigurări facultative privind protecţia cardului sau a bunurilor, etc.

Detalii privind promoţiile disponibile pe card sau modul de obţinere a cardului Carrefour MasterCard pot fi obţinute direct în magazin, la operatorii servicii financiare din hipermarketuri sau pe site-ul www.carrefour.ro

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *