real,- Hypermarket a lansat în toate magazinele “Standul produselor Românești”

real,- Hypermarket România a lansat ieri, 11 noiembrie 2012, în toate cele 24 de magazine ale reţelei “Standul produselor româneşti”, zonă de vânzare dedicată exclusiv produselor ce aparţin unor producători români de legume şi fructe. Proiectul este susţinut de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Demarat de real,- încă din 2010, programul strategic pe termen lung “Produceţi româneşte, vindem româneşte”, urmăreşte identificarea, informarea şi dezvoltarea de parteneriate cu producători locali pentru a avea cât mai multe produse româneşti la rafturile magazinelor.

În baza acestui program au fost semnate numeroase contracte cu producători locali, în prezent 90 % dintre partenerii real,- Hypermarket România sunt companii româneşti. În zona produselor alimentare, real,- colaborează cu peste 500 de furnizori care produc sau distribuie produse româneşti. De la începutul programului numărul furnizorilor locali s-a mărit cu 20%, iar în sortimentaţia real,- au intrat cca 250 de articole noi.

“Standul produselor româneşti” se află în zona cu fructe şi legume şi este uşor de identificat pentru clienţi datorită semnalizării clare şi simple folosite. Toate produsele selecţionate spre vânzare au fost controlate din punct de vedere al calităţii şi provenienţei autohtone.

“Prin lansarea <<Standului produselor româneşti>> contribuim la consolidarea strategiei pe care ne-am propus-o privind încurajarea dezvoltării producătorilor locali, cu precădere în sectorul de legume şi fructe, unde aprovizionarea din piaţa internă este încă deficitară. Dar dacă îţi propui să găseşti soluţii, orice problemă este rezolvabilă: noi am căutat producători locali, le-am prezentat planurile şi proiectele noastre, am ajuns la concluzia că o colaborare ar fi în avantajul tuturor, mai cu seamă al consumatorilor şi am bătut palma. Cu siguranţă nu ne vom opri aici, mai ales că rezultatele de până acum sunt mai mult decât încurajatoare, iar deviza noastră este <<creştem împreună cu partenerii noştri>>”, a declarat Michel Lamoot, director general real,- Hypermarket România.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *