real,- Hypermarket a organizat la Constanța primul târg de achiziții din Dobrogea

Pe 22 august a.c. a avut loc la Constanţa primul târg de achiziţii din Dobrogea, dedicat producătorilor locali din zonă. Scopul principal al programului este aducerea pe rafturile magazinelor real,- a cât mai multor produse autohtone.

Târgul de achiziţii urmează forumului organizat de real,-, în cooperare cu Primăria Municipiului Constanţa pe 19 iulie, la eveniment participând 20 de producători locali din Dobrogea, care au expus peste 100 de produse apicole, preparate din carne, lactate, ouă, produse de panificaţie, legume şi fructe, produse în zonă.

Până acum, real,- a organizat forumuri de informare şi târguri de achiziţii pentru producătorii din vestul ţării, la Timişoara şi Oradea, în parteneriat cu autorităţile locale din cele două judeţe, precum şi câteva zeci de ediţii ale târgurilor de produse tradiţionale şi ecologice, sub genericul „Savoarea gustului de odinioară”.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » real,- Hypermarket a organizat la Constanța primul târg de achiziții din Dobrogea
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: