real,- Hypermarket a pregătit o ofertă imbatabilă la raionul de pește proaspăt

Pentru ultimele două săptămâni din Postul Crăciunului, real,- Hypermarket a pregătit o ofertă imbatabilă la raionul de peşte proaspăt, într-un sortiment care include peste 100 de articole. În selecţia permanentă a raionului sunt cuprinse şi specii de animale marine rar întâlnite în pescăriile tradiţionale, precum dorada, bibanul de mare, caracatiţa, sepia, calamarii şi creveţii.

Oferta de peşte de la real,- nu ignoră nicio subcategorie: peşte proaspăt, peşte afumat, peşte congelat sau marinat, fructe de mare proaspete sau conservate de toate felurile (scoici, crustacee, cefalopode etc.), peşti de apă dulce sau sărată, întregi sau file etc.

Tendinţa către o alimentaţie sănătoasă se menţine constantă, raionul de peşte fiind unul de destinaţie predilectă pentru o mare parte a clienţilor noştri. Sortimentul este structurat astfel încât să acopere o paletă cât mai mare de necesităţi, pentru a se plia pe bugetele clienţilor noştri; prin urmare, avem la vânzare de la peşte congelat, în segmentul economic, pește proaspăt, pește întreg sau file și până la cele mai sofisticate oferte gourmet. În orice caz, preocuparea noastră principală este aceea de a aduce cea mai bună calitate și prospețime, cu cel mai bun preţ în orice categorie de produse, mai ales acum, în Postul Crăciunului, când peştele este unul dintre alimentele cele mai căutate”, a declarat Cristian Palihovici, Manager de Categorie la real,- Hypermarket România.

Produsele proaspete, livrate de trei ori pe săptămână, sunt păstrate şi expuse pe gheaţă, cu respectarea strictă a regulilor de siguranţă a alimentelor impuse de un sistem de management auditat şi certificat în conformitate cu cerinţele standardului ISO 22000:2005 şi cu normele HACCP, în aşa fel încât orice posibil risc la adresa siguranţei alimentare este eliminat sau redus la cel mai scăzut nivel.

Le recomandăm clienţilor noştri atenţie maximă în perioada de transport a peştelui, care este un aliment foarte perisabil. Normele de siguranţă alimentară spun că nu trebuie întrerupt lanţul frigului, aşa că ar trebui să se folosească sacoşe sau recipiente frigorifice pentru transportul peştelui de la magazin până acasă, indiferent de anotimp. În plus, este bine ca peştele să fie cumpărat la sfârşitul traseului prin magazin. Deoarece prospeţimea ne preocupă în mod constant, peştele proaspăt, fie indigen, fie de import, este livrat de 3 ori pe săptămână, prin intermediul propriei platforme logistice”, a mai spus Cristian Palihovici.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *