Real Hypermarket are un nou Senior manager

Incepand cu data de 1 Iulie 2011, Nicolae Danciu se va alatura echipei real,- Hypermarket Romania, preluand pozitia de Senior Manager, pozitie din care se va ocupa de dezvoltarea relatiilor cu Producatorii Locali, in cadrul noului department creat pentru a consolida parteneriatele real,- cu producatorii autohtoni.

Cu un Master in Biologie celulara si genetica, Nicolae Danciu are o experienta de peste 12 ani in retail, in special in procesul de expansiune si in cel de management al categoriei de produse proaspete romanesti. Inainte de a se alatura real,- , Nicolae Danciu a detinut functia de General Manager al companiei Smart Sales Solutions, responsabilitatile lui fiind acelea de a crea conexiuni intre principalii jucatori din categoria produselor proaspete, crearea unui nou brand comercial pentru produsele proaspete romanesti si construirea unui portofoliu de consultanta pentru producatorii de produse proaspete.

Proiectul strategic “Produceti Romaneste, vindem Romaneste” a fost lansat la inceputul anului, odata cu organizarea unor targuri pentru producatori locali, in orase precum Timisoara si Oradea. Odata cu crearea noului departament, real,- isi propune sa-si intareasca eforturile in dezvoltarea de programe de informare si sprijinire a producatorilor locali, pentru a facilita procesul de desfacere a produselor romanesti si accesul lor in magazine.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *