Real Hypermarket introduce sistemul de plată în rate fără dobândă

EFG Retail Services și real Hypermarket România anunță lansarea parteneriatului pentru acceptarea la plată, în 4 și 6 rate fără dobândă, a cardurilor de credit EuroLine American Express pentru achiziționarea de produse electronice și electrocasnice achitate la casele media. Oferta de plată în 4 și 6 rate, fără dobândă, are un caracter permanent și este disponibilă din data de 07 ianuarie 2011 în toate hipermarketurile real.

EFG Retail Services și real Hypermarket România anticipează astfel dorințele clienților și răspund nevoilor reale ale acestora, acțiunea făcând parte din implementarea strategiei de extindere și consolidare a parteneriatului deja existent privind acordarea de credite direct în magazin. Totodată, cele doua companii își reconfirmă astfel angajamentul constant de a-și diversifica permanent gama de produse și servicii, adaptând-o flexibil la cerințele și așteptările în continuă schimbare ale publicului din România.

“Prin încheierea acestui parteneriat, dorim să le oferim clienților noștri posesori ai cardurilor de credit EuroLine American Express posibilitatea de a achiziționa produse electronice și electrocasnice în 4 sau 6 rate fără dobândă. Contribuim astfel la completarea și dezvoltarea facilităților de plată și de creditare deja disponibile în magazinele noastre, astfel încât clienții să poată să facă alegerea cea mai avantajoasă pentru ei, în funcție de preferințe sau de buget.” a declarat Camelia Oprea, Director Administrație real Hypermarket România.

“Introducerea sistemului de plată în rate fără dobândă în Hypermarket-urile real vine să completeze ofertele existente de rate fără dobândă disponibile pentru toți clienții EuroLine American Express la peste 200 de comercianți și mult mai multe locații comerciale. Suntem încântați să continuăm dezvoltarea parteneriatului cu real prin extinderea acestuia cu acceptarea la plată a cardurilor de credit EuroLine American Express” a declarat Aris Papathomas, Director General EFG Retail Services IFN SA.

Clienții interesați de obținerea unui card de credit EuroLine American Express se pot adresa birourilor de credit EFG Retail Services în toate cele 25 de magazine real, unde, într-un mod simplu și rapid, în baza actului de identitate și a documentelor doveditoare privind venitul (adeverința de venit si fișa fiscală pentru anul anterior) pot solicita emiterea unui card de credit EuroLine American Express.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *