real,- Hypermarket lansează cu ocazia începerii anului școlar programul “Cel mai ieftin dintre cele mai ieftine”,

real,- Hypermarket a pregătit preşcolarilor, elevilor şi studenţilor  produse şi rechizite şcolare pentru toate gusturile şi nivelurile de şcolarizare, pe toate palierele de preţ.

În fiecare an, luna septembrie reprezintă perioada cumpărăturilor pentru noul an şcolar, care aduce după sine un efort financiar considerabil. În căutarea unor preţuri cât mai mici, părinţii vor avea un ajutor în plus şi datorită pregătirilor timpurii pe care şi le-au făcut comercianţii. real,- a dezvoltat un sortiment variat, de o calitate excelentă, în care se pot găsi rechizite diverse, de la papetărie (caiete obişnuite sau speciale, blocuri de desen, foi de scris etc.), instrumente de scris, rechizite, accesorii pentru şcoală (acuarele, hărţi, coperţi, ascuţitori, cerneluri de scris etc.) dar şi ghiozdane şi chiar uniforme şcolare la cel mai bun preţ. Portofoliul de mărci proprii a beneficiat şi el de o atenţie sporită, fiind construit astfel încât să acopere toate necesităţile, indiferent de categoria de vârstă: preşcolari, şcolari şi studenţi.

O parte din produsele şi rechizitele şcolare sunt incluse şi în programul “Cel mai ieftin dintre cele mai ieftine”, iniţiat pentru a menţine puterea de cumpărare a consumatorilor români afectaţi de inflaţia ridicată din ultimii ani. Produsele pot fi recunoscute cu uşurinţă la raft datorită semnalizării speciale şi pot fi găsite în sortimentul dedicat începerii noului an şcolar în fiecare categorie de produse. Scopul este acela de a ajuta familiile să poată să îşi pregătească copii pentru şcoala, indiferent de bugetul disponibil.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *