Diamant

real,- Hypermarket oferă clienților o selecție specială de vinuri

real,- Hypermarket a lansat catalogul de vinuri, ediţia Toamna 2012. Valabil până pe data de 25 septembrie a.c., catalogul reuneşte o selecţie specială de vinuri româneşti şi de peste hotare, precum şi câteva surprize în premieră pentru amatorii de vinuri din România.

Portofoliul de vinuri de pe rafturile real,- cuprinde peste 600 de varietăţi de vinuri, selectate cu profesionalism, în aşa fel încât diversitatea să se manifeste la toate nivelurile de preţ, provenienţă, culoare sau tip. Pe rafturile magazinelor real,- se regăsesc vinuri româneşti recunoscute, reprezentând 6 regiuni viticole renumite din România (Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania, Banat, Dobrogea), apreciate şi peste graniţele ţării. Oferta este întregită de vinuri internaţionale provenite din 16 ţări cu tradiţie vinicolă din Europa şi din Lumea Nouă.

”Pentru iubitorii de vin, ultimii ani au fost o adevărată sărbătoare a aromelor. Producătorii români au devenit din ce în ce mai atenţi cu vinurile, au dobândit experienţă internaţională, iar soiurile româneşti sunt tot mai apreciate de consumatori, pe bună dreptate. Nu în ultimul rând, am constatat o apetenţă în creştere şi din partea clienţilor pentru vinurile de calitate. Publicul este tot mai sofisticat, mai educat şi mai atent cu selecţia pe care o face, iar noi ţinem pasul cu toate dorinţele sale în materie de vinuri” a declarat Thierry Guillon-Verne, Director Comercial la real,- Hypermarket Romania.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,990 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » real,- Hypermarket oferă clienților o selecție specială de vinuri
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: