real,- Hypermarket organizează o nouă ediție a târgului „Savoarea gustului de odinioară”

Până pe data de 18 noiembrie, real,- Hypermarket organizează o nouă ediţie a târgului de produse tradiţionale şi ecologice sub genericul Savoarea gustului de odinioară, cu participarea a 9  producători locali de specialităţi tradiţionale ardeleneşti şi maramureşene din judeţele Maramureş şi Satu-Mare. Iniţiativa real,- este sprijinită de Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice Maramureş.

Evenimentul face parte din activităţile întreprinse în cadrul programului Produceţi româneşte, vindem româneşte, lansat anul trecut, menit să ofere consumatorilor cât mai multe produse româneşti, încurajând totodată producţia locală prin şansa unor viitoare colaborări pentru listarea produselor la raft.

Până acum, au fost organizate câteva zeci de ediţii ale târgului, la Bucureşti, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Timişoara, Braşov, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu Mureş, Ploieşti, Craiova, Arad, iar în perioada următoare vor fi organizate şi alte ediţii, ca urmare a succesului de care s-a bucurat şi feed-back-ului excelent primit din partea clienţilor

„Ştim cu toţii că zestrea culturală a nordului ţării este printre cele mai bogate şi mai spectaculoase, iar oamenii sunt interesaţi să o cunoască şi să o aprecieze la justa valoare. Noi, la real,-, am înţeles că a avea produse autohtone, cu specific local, în magazinele noastre, este un avantaj competitiv pentru noi, pentru că astfel putem aduce la raft produse de calitate, produse unicat, şi contribuim şi noi la dezvoltarea economiilor locale.” Nicolae Danciu, Senior Manager la real,- Hypermarket România. 

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *