real,- Hypermarket va inchide unul dintre magazine dar va continua expansiunea

In anul 2012, compania isi va relua planul de expansiune, incepand cu deschiderea unui nou hipermarket in Bucuresti, in parcul comercial AFI Bucurestii Noi. In acelasi timp, in luna martie 2012, real,- Hypermarket Romania va inchide magazinul situat in comuna Ghiroda, Strada Aeroportului nr 86, judetul Timis.

Tuturor anagajatilor magazinului real,- Ghiroda le vor fi asigurate locuri de munca in cadrul companiei, astfel incat incepand cu data de 1 ianuarie 2012, angajatii magazinului situat in Ghiroda vor fi aplicanti prioritari pentru posturile vacante la nivelul intregii companii. Consultari cu sindicatul au fost deja demarate.

„Decizia de a inchide un magazin nu este niciodata una usoara, dar, daca este imperios necesara, atunci trebuie luata. Magazinul s-a dovedit a fi amplasat intr-o locatie ale carei planuri de dezvoltare nu s-au materializat, ceea ce a generat pierderi importante pentru compania noastra. In cei doi ani de functionare a magazinului Ghiroda, real,- a investit in mod continuu in pregatirea angajatilor sai; ei reprezinta prioritatea noastra numarul unu si vrem sa fie parte din echipa noastra si de acum inainte. 

Timisoara este orasul in care am deschis primul magazin din Romania si va ramane un teritoriu strategic pentru real,-. Suntem mandri de performanta celor doua magazine real,- din Timisoara si de parteneriatele solide, pe termen lung, pe care le-am dezvoltat cu furnizorii locali si regionali. In continuare, angajamentul nostru fata de Timisoara este la fel de puternic, fapt dovedit si de investitiile substantiale facute in remodelarea magazinului Timisoara Nord”, a declarat Michel Lamoot director general real,- Hypermarket Romania.

real,- a investit peste 500 milioane euro in deschideri si remodelari de magazine in Romania. Compania va continua expansiunea in 2012 si 2013, cu noi deschideri de magazine in Bucuresti si in tara. Fiecare nou magazin genereaza 250 de locuri de munca, dintre care 30 sunt pe pozitii manageriale.

Pana la data inchiderii, activitatea operationala si comerciala a magazinului real, – Ghiroda se va desfasura in conditii normale.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » real,- Hypermarket va inchide unul dintre magazine dar va continua expansiunea
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: