ZaharulOradea

real,- încurajează stilul de viață sănătos prin lansarea unei noi campanii de reduceri de prețuri

real,- Hypermarket România a lansat o campanie de reduceri de preţuri la gama de articole fitness, în virtutea dorinţei de implicare a companiei în promovarea unui stil de viaţă sănătos. Campania se desfăşoară până pe data de 7 noiembrie a.c. în toate cele 24 de magazinele real,- din ţară.

Indiferent că sunt practicate în aer liber, la sala sau la clubul de fitness ori chiar acasă, exerciţiile fizice practicate zilnic ajută la îmbunătăţirea stării de sănătate, reduc riscul îmbolnăvirilor grave ale inimii, o solicită şi o fac să fie mai rezistentă şi mai puternică. Totodată, ajută la construirea şi tonifierea ţesutului muscular, întind muşchii, tendoanele şi ligamentele, ard grăsimile corporale depuse în exces, cresc mobilitatea corpului, îmbunătăţesc reflexele şi interacţiunea dintre minte şi corp şi, în general, ajută la creşterea calităţii vieţii.

Preocuparea pentru o stare de sănătate cât mai bună şi pentru o siluetă de invidiat vine să contrabalanseze stresul cotidian, poluarea şi neajunsurile stilului de viaţă urban contemporan. Cum specialiştii recomandă activitate fizică de intensitate moderată timp de o jumătate de oră pe zi, nu de puţine ori ne aflăm în situaţia de a nu mai găsi timp pentru a o face în cadru organizat, la sală sau la club. Aparatele din gama fitness pe care clienţii noştri le găsesc la real,- sunt foarte utile celor care vor să facă mişcare chiar în sufragerie, pe un stepper, pe o bicicletă fitness, pe masa de masaj sau pur şi simplu cu nişte gantere„, a declarat Mirela Șurghie, Head of Media la real,- Hypermarket România.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,058 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » real,- încurajează stilul de viață sănătos prin lansarea unei noi campanii de reduceri de prețuri
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: