real,- lansează exclusiv online catalogul gourmet

Valabil până pe data de 31 decembrie, catalogul real,- gourmet propune o selecție de produse premium, în toate categoriile de produse alimentare.

Catalogul reunește o serie de produse care vor face ca masa clienţilor real,- să fie mai bogată de sărbători, dar și câteva sugestii de cadouri, printre care se remarcă coșul imperial, ce conține, pe lângă șampania Moet & Chandon, delicatese precum trufe și praline Duc d’O, ciocolată belgiană, cafea premium etc.

Oferta din catalogul gourmet nu înlocuiește, ci completează oferta tradițională prezentată de real,- în cataloagele dedicate Crăciunului, în care sunt incluse toate produsele apreciate de români și nelipsite de pe masa de sărbători, indiferent de gusturi.

Caviar, foie gras, brânzeturi și praline rafinate, şampanie, băuturi fine, sosuri sau aperitive deosebite, pentru toate există cerere pe piața româneasca; acest catalog digital cuprinde produse pe mai multe paliere de preț, unele dintre ele accesibile unui segment mai mare de consumatori, altele înscriindu-se în categoria produselor de lux. Oferta din catalog include produse proaspete, precum Scoici Saint-Jacques, ficat de gâsca îndopata, cotlet de iepure, limba de mare, file red snapper (lutianidă). Pentru aceste produse sunt incluse și sugestii de preparare, care se regăsesc pe www.real.ro.

„Catalogul gourmet este răspunsul nostru adresat unui segment de nişă, acelor clienți care și-au diversificat gusturile, mulți dintre aceștia odată cu excursiile în străinătate, unde au descoperit noi gusturi și arome. Având în vedere că targetul este îndeosebi urban, produsele adresându-se unui client cu venituri medii spre mari și mari, am lansat acest catalog exclusiv online, distribuția clasică fiind rezervata ofertei regulate sau cataloagelor tradiționale pentru aceasta perioadă, cum sunt cel de jucării sau de produse tradiționale de Crăciun. Permanent introducem în sortiment noi articole, pentru a avea o oferta potrivita fiecărui cumpărător, având în vedere specificul de hypermarket şi anume « Totul sub același acoperiș »“, a declarat Nicolae Danciu, Senior Manager Achiziții Produse Alimentare Proaspete și Ultra Proaspete la real,- Hypermarket România.

Printre noutățile aduse de acest catalog, se numără o premieră pe piață: oțetul balsamic 100% natural KALAMATA, 500ml, la un preț accesibil de 13.99 lei. Acest produs nu conține coloranți, conservanți, sau adaos de zahar.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *