real,- lansează uleiul de măsline real,- QUALITY

Hypermarketul real,- lansează un nou produs marcă proprie: Ulei de măsline extravirgin, disponibil la raft în două variante :
real,- QUALITY ulei de măsline extra virgin 500 ML: 13, 99 lei
real,- QUALITY ulei de măsline extra virgin 1 L: 27, 99 lei
Produsul este importat din Italia, fiind obţinut dintr-un amestec de uleiuri de măsline extravirgine de calitate superioară, obţinute exclusiv prin extracţie la rece. Acest procedeu mecanic păstrează în întregime savoarea, aroma şi proprietăţile nutritive ale măslinelor din care a fost extras, rezultând un ulei pur, cu aciditate redusă (0.8%).
Uleiul de măsline real,- QUALITY are un gust delicat fructat, fiind ideal pentru prepararea salatelor. De altfel, categoria uleiurilor de măsline este bine acoperită în gamă de marca proprie real,- . Astfel, în marca de prim preţ TiP, sunt disponibile două produse, respectiv TiP ULEI DIN TURTE DE MĂSLINE 1 L şi TiP ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN 1 L, iar în marca real,- ,BIO ULEI DE MĂSLINE BIO 500 ML.
„Mărcile proprii se regăsesc în pondere din ce în ce mai mare în coşurile cumpărătorilor şi datorită dezvoltării gamei sortimentale, promovării, plasării la raft, degustărilor, dar şi ca urmare a mediului economic şi a tendinţelor de consum, care îi determină pe mulţi consumatori să caute soluții pentru a-şi acoperi nevoile într-un mod economic, fără a renunţa însă la calitatea şi la diversitatea cu care s-au obişnuit. Pentru noi, este foarte important să demonstrăm continuu consumatorilor că putem oferi produse de calitate similară marilor brand-uri naţionale şi la un preţ mai scăzut. Sperăm că şi noul produs real,- QUALITY se va bucura de aprecierea acestora, precum celelalte produse din gamă” declară Mirela Surghie, Head of Media real,- Hypermarket România.
Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,884 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » real,- lansează uleiul de măsline real,- QUALITY
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: