real,- organizează la Brașov primul forum dedicat producătorilor agricoli locali din centrul țării

real,- Hypermarket Romania continuă seria acţiunilor plasate sub egida programului „Produceţi româneşte, Vindem româneşte” cu organizarea la Braşov a primului forum dedicat producătorilor agricoli locali  din centrul ţării, prin care urmăreşte identificarea şi dezvoltarea unor contracte de parteneriat cu producătorii locali din zonă, pentru aducerea pe rafturile magazinelor real,- a cât mai multor produse autohtone.

Remedierea disfuncţionalităţilor de pe lanţul de distribuţie a produselor alimentare locale începe cu construirea unor punţi de comunicare eficientă între actorii implicaţi, pornind de la micul fermier, continuând cu procesatorii de legume, fructe, carne, lapte etc. şi concluzionând la nivelul marilor distribuitori şi comercianţi. Tocmai înlăturarea acestor deficienţe este vizată de programul „Produceţi româneşte, Vindem româneşte”, pus la punct de real,- Hypermarket Romania, care include forumuri de informare, precum cel din aceste zile, de la Braşov, precum şi mai multe zeci de târguri de produse tradiţionale şi ecologice, organizate pe rând în toate magazinele din reţeaua real,-. Forumul de informare de la Braşov este realizat în colaborare cu Consiliul Județean Brașov și cu Camera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Braşov, dar și cu sprijinul Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Braşov și al Breslei Meşteşugarilor din Transilvania.

„La fiecare forum ne propunem nu doar contactarea şi informarea producătorilor locali cu privire la posibilitatea dezvoltării de parteneriate, ci şi oferirea de pârghii şi mecanisme care să îi ajute să îşi consolideze propriile afaceri, pentru a deveni prosperi şi a contribui la crearea unei economii locale puternice. Nu putem să ne dezvoltăm şi să avem o economie sănătoasă decât dacă oamenii au locuri de muncă, iar noi putem contribui la crearea unora noi şi la creşterea gradului de bunăstare a populaţiei sprijinind afacerile autohtone. La forum ne prezentăm pe noi și proiectul nostru producătorilor, iar pe cei care au potențial să colaboreze cu noi îi invitam la un târg de achiziţii în care ne așezăm la masa discuţiilor cu toţii, achizitori şi producători, pentru a încheia parteneriate şi a aduce pe rafturile magazinelor real,- cât mai multe produse locale. Acest tip de acţiuni se bucură până acum de un succes extraordinar, care se datorează în mare măsură disponibilităţii cu care autorităţile locale au acceptat să ne ofere sprijinul şi încrederea lor”, a spus Thierry Guillon Verne, director comercial real,- Hypermarket Romania.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » real,- organizează la Brașov primul forum dedicat producătorilor agricoli locali din centrul țării
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: