Next_Capitall

Real organizează și în acest an programul „Ajută-ți școala!”

Cea de-a treia ediţie a programului naţional „Ajută-ţi şcoala!”, iniţiat de real,- Hypermarket în 2010, a debutat astăzi. Programul are ca scop dotarea instituţiilor de învăţământ din România cu echipamente IT prin înscrierea de puncte bonus de către clienţii magazinelor real,-  şcolii preferate.

Programul naţional Ajută-ţi şcoala! se derulează timp de 12 săptămâni, interval în care real,- transformă toate cumpărăturile efectuate de clienţi în puncte. Acestea pot fi donate de către clienţi unor şcoli generale, licee, şcoli profesionale sau şcoli particulare, la propria lor alegere, iar la sfârşitul campaniei punctele se adună şi şcolile primesc gratuit din partea real,-  echipamente IT pe baza punctelor acumulate. Alegerea şcolii care va fi primi punctele se va putea face pe toată durata campaniei pe site-ul dedicat www.academiaderechizite.ro. Fiecare bon de cumpărături cu valoarea minimă de 10 lei valorează un punct pentru şcoala aleasă.

Ca o noutate a programului, faţă de anii anteriori, la această ediţie real,- va transforma punctele atât în laptop-uri de ultimă generaţie cât şi proiectoare pentru activităţile didactice, iar şcolile care vor acumula 10.000 de puncte vor putea să-şi aleagă tipurile de materiale şi echipamente pe care le vor primi.

Programul nostru a reuşit anii trecuţi să faciliteze dotarea a peste 50 de şcoli şi licee cu echipamente IT în valoare de 77.000 de lei. Dorim ca prin acest Program să creştem şansa ca tehnologia de ultima generaţie să fie nelipsită în programul de învăţare şi totodată să încurajăm spiritul civic astfel încât cu toţii să fim conştienţi de importanţa educaţiei de calitate. În acest an, principala noastră ţintă este să reuşim să comunicăm cât mai bine programul fie prin websiteul dedicat, Facebook sau în magazine, nu numai pentru a dezvolta reflexul comunitar dar şi pentru a le transmite clienţilor noştri că un gest mic şi implicarea fiecăruia ajută la dotarea şcolilor cu un număr mai mare de echipamente. Anii trecuţi, numeroase puncte s-au irosit pentru că au rămas nedonate, însă anul acesta suntem hotărâţi să le explicăm clienţilor noştri că efortul de a-şi ajuta şcoala pe care o doresc este minim şi merită din plin să fie făcut”, a spus Adriana Piţa, Division Manager Corporate Communication & PR la real, Hypermarket Romania.

Regulamentul campaniei poate fi consultat la Biroul de Relaţii cu Clienţii şi la adresa de internet: www.academiaderechizite.ro

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Real organizează și în acest an programul „Ajută-ți școala!”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: