real,- propune un sortiment destinat pregătirii proviziilor pentru iarnă 100% românesc

Până pe 25 septembrie a.c.,  în urma unui parteneriat încheiat cu mai mulţi producători agricoli români, real,- va pune în vânzare peste 500 de tone de legume din producţia autohtonă, destinată pregătirii proviziilor pentru sezonul rece., de la prune, struguri si mere până la gogonele, vinete, ceapă albă şi roşie, castraveţi cornichon, ardei capia roşu, varză roşie, morcovi, păstârnac, hrean, ţelina, usturoi, unele dintre acestea, precum ceapa, usturoiul şi ardeiul roşu fiind disponibile atât la kilogram cât şi pe funie, pentru un plus de savoare.

„Pentru o economie sănătoasa, este vital să existe locuri de muncă şi noi putem face asta sprijinind afacerile dezvoltate în România, pentru creşterea gradului de bunăstare al populaţiei. Totodată evităm importurile, care devin din ce în ce mai scumpe, deodată cu devalorizarea monedei locale în raport cu monedele de referinţă. Trebuie să folosim resursele pe care le oferă economia internă pentru a nu adânci unele dezechilibre economice importante, din cauza unui nivel ridicat al importurilor şi prin deteriorarea deficitului de cont curent”” Michel Lamoot, director general al real,- Hypermarket România.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » real,- propune un sortiment destinat pregătirii proviziilor pentru iarnă 100% românesc
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: